نوشته شده توسط : rf

واکنش ظریف به بلوف عربستان

بحث لشکرکشی به سوریه بیشتر «شعار تبلیغاتی» است. امکانات و توانمندی‌های کشورها کاملا مشخص است و با این بلوف‌های تبلیغاتی مشکلی حل نمی‌شود. اما حتی ادعاهایی که مطرح می‌شود می‌تواند باعث تشنج و خطر بیشتر در منطقه شود.

واکنش ظریف به بلوف عربستان

به گزارش افکارخبر،در فضای پسابرجام، فصل جدیدی در روابط ایران و اتحادیه اروپا گشوده شده است؛ یک هفته پس از سفر هلگا اشمید، معاون مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به ایران و آغاز نخستین دور گفت‌وگوهای سیاسی سطح بالا میان ایران و اتحادیه اروپا، روز گذشته محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه راهی بروکسل شد، تا گفت‌وگوهای ایران و اتحادیه اروپا را تداوم بخشد. گفت‌وگوهای منطقه‌ای با مقامات اروپا از جمله اهداف سفر ظریف به بروکسل است؛ همچنان‌که وزیر امور خارجه در بدو ورود به بروکسل درباره اوضاع منطقه به خبرنگاران گفت: «مردم سوریه نیاز به قیم ندارند و خودشان تصمیم‌گیری خواهند کرد.» او تاکید کرد که بحث لشکرکشی به سوریه بیشتر «شعار تبلیغاتی» است. وزیر امور خارجه در پاسخ به ادعاهای اخیر برخی کشورها برای لشکرکشی به سوریه گفت: «واضح است که این حرف‌ها بیشتر شعار تبلیغاتی است. امکانات و توانمندی‌های کشورها کاملا مشخص است و با این بلوف‌های تبلیغاتی مشکلی برای آنها حل نمی‌شود. اما حتی ادعاهایی که مطرح می‌شود می‌تواند باعث تشنج و خطر بیشتر در منطقه شود.»

 

فشار بر عربستان

در عین حال وزیر امور خارجه با اشاره به موضوع سوریه و ضرورت ایجاد یک جبهه هماهنگ برای مبارزه با داعش و سایر گروه‌های افراطی، تاکید کرد: «ما در جلسه مونیخ توانستیم درباره ضرورت آتش‌بس همه‌جانبه و توقف عملیات از سوی همه طرف‌ها و کمک‌رسانی انسانی به یک تفاهم برسیم.» ظریف ادامه داد: «اینها مواضعی است که جمهوری اسلامی ایران از ماه‌ها قبل، از جمله در مذاکرات وین بر آنها تاکید داشته و متاسفانه رژیم سعودی مخالفت می‌کرده است اما اکنون این رژیم تحت فشار بین‌المللی است که جنگ‌طلبی و سیاست توهم‌آلود خود را مبنی بر اینکه باید با راه‌حل نظامی به نتیجه برسد کنار بگذارد.» رئیس دستگاه دیپلماسی افزود: «ما یقین داریم که چاره‌ای جز این نخواهد داشت. پیگیری این موضوع نیز از جمله مواردی است که در برنامه کاری ما خواهد بود.»

 

پیچیده‌تر شدن بحران سوریه

همزمان حسین جابری انصاری، سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست هفتگی خود با خبرنگاران، بحران سوریه را پیچیده و چند‌لایه برشمرد و گفت: «هر گونه اقدامی بدون هماهنگی با دولت سوریه و احترام به حاکمیت ملی آن کشور، تنها به پیچیده‌تر شدن بحران در مسیر اقدامات تروریستی منجر خواهد شد.» به گزارش «ایرنا» جابری‌انصاری افزود: «ایران معتقد است که بحران سوریه به دلیل مداخله‌های گسترده منطقه‌ای و بین‌المللی به بحران پیچیده و چند‌لایه تبدیل شده است.» سخنگوی وزارت امور خارجه اضافه کرد: «ادامه این سیاست‌ها به تشدید بحران و پیچیده‌تر شدن این موضوع و خارج شدن بیشتر سوریه از کنترل منجر خواهد شد و نتایج وخیم منطقه‌ای و بین‌المللی به لحاظ ثبات منطقه‌ای را به دنبال خواهد داشت و امیدواریم همه کشورها قبل از هرگونه اقدام، این مسائل را مورد توجه قرار دهند.» او درخصوص آخرین وضعیت فهرست گروه‌های معارض و گروه‌های تروریستی در سوریه نیز گفت: «طبیعی است چون مفهوم محوری در نشست‌های وین موضوع گفت‌وگو بین دولت و گروه‌های مسالمت‌جوی معارض است، تعیین اینکه کدام گروه‌ها تروریستی و کدام، گروه‌های سیاسی مسالمت‌جو هستند، محوری‌ترین موضوع نشست‌های وین است و این مساله در ادامه روند گفت‌وگوها تاثیر اساسی خواهد داشت.»

 

عربستان توان حمله به سوریه را ندارد

از سوی دیگر به گزارش «ایسنا» حجت‌الاسلام و المسلمین علی سعیدی، نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در نشست خبری درباره‌ مذاکرات صلح سوریه گفت: «‌مخالفان دولت اسد می‌دانند با این شیوه نبرد به زودی حلب آزاد می‌شود و زمینه اخراج آشوبگران فراهم می‌شود. اکنون معادلات به نفع سوریه و رژیم اسد است و آمریکا هم به این مساله پی برده است؛ آنها از موفقیت مهاجمان ناامید شده‌اند و دنبال راه دیگری هستند.» سعیدی افزود: «مذاکرات اخیر سوریه و نوع رفتار ترکیه و عربستان نشان می‌دهد که آنها از ادامه نبرد نگرانند. ورود نظامی عربستان به سوریه هم یک شعار بیش نیست زیرا اگر عربستان توان داشت در یمن اقدامی انجام می‌داد.» همچنین سردار مسعود جزایری، معاون رئیس ستادکل نیروهای مسلح، شنبه شب در برنامه «من طهران» شبکه خبری العالم در پاسخ به این پرسش که «در صورت اعزام نیرو از سوی عربستان به سوریه، آیا ایران نیز مشاوران نظامی بیشتری به این کشور اعزام خواهد کرد و آیا احتمال برخورد نظامی مستقیم میان عربستان و ایران در سوریه وجود دارد؟»، گفت: «قطعا ما اجازه نخواهیم داد وضع سوریه مطابق آنچه کشورهای شرور به‌دنبال پیاده‌سازی سیاست‌های خود هستند، پیش برود و در وقت لازم تصمیمات مقتضی را خواهیم گرفت.» همزمان امیر فرزاد اسماعیلی فرمانده قرارگاه پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفته بود: «هر جا دولت سوریه از ایران در زمینه پدافندی درخواست کمک‌ کند، تمام‌قد به آنان کمک می‌کنیم.» در عین حال سرلشکر سیدحسن فیروزآبادی، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح پیشتر در واکنش به تصمیم عربستان برای ورود ۱۵۰ هزار نیرو به سوریه گفته بود که عربستان ابتدا اثبات کند چنین نیروهایی وجود دارد، بعدا این صداهای گنده را از خود دربیاورد.



:: برچسب‌ها: ایران، عربستان ، سوریه ، حمله ، بحران ، فشار ,
:: بازدید از این مطلب : 100
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : rf
عربستان، ایران را غافلگیر کرد!
«در حالی این مسائل مطرح می شود که «طلال بن عبدالعزیز» شاهزاده مطرح سعودی اذعان کرده که مقابله با ایران در صورتی که به جنگ بیانجامد به این معنی است که درهای آتش بر روی عربستان باز خواهد شد.»
فیصل القاسم عربستان، ایران را غافلگیر کرد!

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، سایت خبری «مأرب پرس» ادعا کرد: «"فیصل القاسم" تحلیلگر مطرح جهان عرب در صفحه توییتر خود چنین نوشت: «عربستان، ایران را در یمن غافلگیر کرد»(!)وی گفته که عربستان ایران را باری دیگر در سوریه هم غافلگیر خواهد کرد.»

 فیصل القاسم در ادامه ادعاهای خود افزود: «غافلگیری که عربستان برای ایران از طریق نیروی هوایی خود در سوریه علیه نظام این کشور صورت خواهد داد، به مراتب بزرگتر خواهد بود.»

 القاسم که از مجری های برجسته شبکه قطری «الجزیره» است، در ادامه چنین آورد: «عربستان با حمایت کشورهای اسلامی در مقابل تحرکات صفوی ها در منطقه به ویژه در سوریه مقابله خواهد کرد.»

 لازم به ذکر است این ادعاها در حالی مطرح می شود که «طلال بن عبدالعزیز» شاهزاده مطرح سعودی اخیرا اذعان کرده بود که مقابله با ایران در صورتی که به جنگ بیانجامد به این معنی خواهد بود که درهای آتش بر روی عربستان باز خواهد شد.

 از سویی هم تاکنون سه استان جنوبی عربستان در مرز یمن روزانه هدف حملات حوثی ها قرار می گیرد و چندین منطقه و شهر در این استان ها بدست ارتش یمن و کمیته های مردمی انصارالله افتاده است.

  عربستان که حدود یکسال با مشارکت 9 کشور از پس مقابله با یک جنبش مردمی برنیامده چگونه می تواند با کشور ایران مقابله کند؟



:: برچسب‌ها: ایران، عربستان ، سوریه ، نیروی هوایی ، یمن ,
:: بازدید از این مطلب : 90
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : rf

با اینکه هنوز ضرر تشعشعات ساتع شده از اسمارت فون‌ها برای بدن و مغز ثابت نشده است و دانشمندان مختلف نظرات مختلفی در این باره دارند، همه متفق‌القول باور دارند که اسمارت فون‌ها یکی از کثیف‌ترین وسایل اطراف ما هستند که می‌توانند موجب بیماری‌های بسیار بدی شوند. اسمارت فون‌ها را می‌توان بالواقع مخازم پاتوژن‌ها (عوامل بیماری‌زا) دانست. زیرا آنها با صورت، گوش‌ها، لب‌ها و دستان کاربران مختلف برخورد دارند. برخی از این باکتریها می‌توانند موجب بیماری‌هایی مثل آنفولانزا یا التهاب ملتحمه شوند یا حتی اینکه به عفونت‌های کشنده منجر شوند.

نگاهی به معروف‌ترین میکروب‌های روی تلفن همراه

تلفن همراه

 

پس حالا و پیش از آنکه دوباره گجت همراه خود را سر میز غذا ببرید، نگاهی به میکروبها و باکتری‌هایی که این اشیا می‌توانند با خود داشته باشند بی‌اندازید:

کلیفرمها

میکرو بیولوژیست‌های دانشگاه آریزونا سال ۲۰۱۲، تحقیقی را منتشر کردند که در آن گفته می‌شد اسمارت فون‌ها باکتریهای بیشتری از نشیمنگاه توالت دارند! برخی از کارشناسان می‌گویند که این واقعیت تعجب برانگیز نیست، زیرا ران بشر مقدار کمتری باکتری نسبت به دستها و دهان او دارد و افراد توالت خود را بیشتر از گجتهای همراه خود تمیز می‌کنند.

باکتری‌های کلیفرم اغلب روی صورت حیوانات و انسان، خاک و گیاهان یافت می‌شوند. با اینکه مقدار کم این باکتری‌ها باعث بیماری نمی‌شوند اما وجودشان نشان از آن دارد که پاتوژنهای دیگری در کمین هستند.

اشریشیا کُلی

اشریشیا کُلی (یا ای.کلی) از آن نوع باکتریهایی است که باید از آن دوری کنید. البته واقعیت امر این است که تمام انواع این باکتری مضر نبوده و برخی از آنها برای سیستم گوارشی شما خوب هستند.

ای کلی نوعی از کلیفرم مدفوعی است که در روده انسان زندگی می‌کند و وجودش روی اسمارت فون نشان از آلودگی‌های دیگر دارد. در مواقع خیلی نادر، ممکن است یک اسمارت فون با نوع خطرناک E. coli O157:H7 آلوده شده باشد. این همان نوع باکتری است که موجب شیوع بیماری‌های ناشی از مواد غذائی می‌شود. این باکتری موجب دردهای شکمی شدید، اسهال، حالت تهوع و شیوع ناگهانی بیماری و عواقب کشنده می‌شود.

استافیلوکوک اورئوس نوع دیگری از باکتری است که ضررش بستگی به نوع باکتری دارد. برخی از باکتری‌های اس اورئوس می‌توانند موجب بیماری‌های جدی پوستی شوند. مثلا MRSA نوعی خطرناک از بیماری زاها است که می‌تواند موجب جوشهای دردناک پوستی شده و از طریق تماس پوستی منتقل شود. این میکروب معمولا در بیمارستان‌ها وجود دارد و از طریق تلفنهای آلوده سریعتر پخش می‌شود.

در تحقیقی که سال ۲۰۰۹ توسط یک میکروبیولوژیست ترک انجام شد، مشخص شد که ۵۲ درصد از تلفنهای همراه ۲۰۰ کارمند مرکز سلامتی آلوده به استافیلوکوک اورئوس بوده است و ۳۸ درصد این تلفن‌ها در معرض آلودگی به نوع MRSA این باکتری بوده‌اند.

استرپتوکوک‌ها اغلب در دو شکل ظاهر و به دو گروه A و B تقسیم می‌شوند. نوع اول همانی است که بسیاری از ما در کودکی با بیماری حاصل شده از آن یعنی گلودرد استرپتوکوکی دست و پنجه نرم کرده‌ایم. البته این نوع باکتری می‌تواند موجب بیماریهای خطرناک‌تری مثل تب بنفش، سندروم شوک سمی، سلولیت و بیماری‌های خوره عضلانی مثل necrotizing fasciitis شود.

نوع دوم اما دقیقا نوعی است که اصلا نباید نزدیکتان شود، زیرا موجب بیماریهایی مثل ذا‌ت‌الریه، عفونت دستگاه ادراری، خون و پوست می‌شود.

(Coagulase Negative Staphylococci (CoNS (استافیلوکوک کواولاز)

نوعی از استافیلوکوک‌ها که با نام (Coagulase Negative Staphylococci (CoNS شناخته می‌شوند، این ها باکتری‌های مقاوم در برابر آنتی بیوتیک هستند که اغلب در پوست و مخاط بدن انسان و دیگر جانواران زندگی می‌کنند. با اینکه از نوع استافیلوکوک اورئوس کم خطرتر هستند، این نوع هم موجب عفونت‌های خونی می‌شوند، عفونت‌هایی که در اثر تماس با محیط‌های بیمارستانی و وسایل پزشکی ایجاد می‌شوند. CoNS را مسئول ۳۰ درصد از عفونت‌های خونی می‌دانند.

این باکتری بعلاوه روی دستگاه‌هایی مثل اسمارت فون هم یافت می‌شود. سال ۲۰۱۱، گروهی از محققان دانشگاه غنا، موبایل ۱۰۰ دانشجو را به صورت تصادفی انتخاب کردند و ۵۰ درصد از این دستگاه‌ها پس از تست، آلوده به CoNS تشخیص داده شدند.

کَپَک

کپک تنها آن چیزی نیست که مثلا روی مواد غذایی فراموش شده در گوشه یخچال می‌بینید، بلکه روی ۱۰ درصد از تلفنهای تست شده کارکنان مرکز سلامتی ترکیه هم یافت شده است.

این ماده می‌تواند موجب بیماری‌هایی شود. قرار گرفتن در معرض کپک بر روی سیستم تنفسی تاثیر منفی می‌گذارد و موجب تب، کوتاهی تنفس، بینی گرفتگی و در موارد کمتری موجب عفونت ریه می‌شود.

مخمر

درست به مانند برخی دیگر از باکتری های این لیست که به سیستم هاضمه کمک می‌کنند، مخمرها هم چنین هستند.

در تحقیق انجام شده بر روی موبایلهای کارکنان مرکز سلامت در ترکیه، مشخص شد که ۱٫۵ درصد از تلفن‌ها، آلوده به مخمرها بودند. مخمرها قارچ‌هایی هستند که می‌توانند تقریبا در همه جای بدن زندگی کنند. آلودگی‌های مخمری موجب خارش شدید پوست و دستگاه تناسلی می‌شوند. خبر خوش این است که ابتلا به بیماری‌های ناشی از مخمرهای موجود روی اسمارت فون‌ها تقریبا ناممکن است.

کلستریدیوم دیفیسیل

کلستریدیوم دیفیسیل همان علت پشت اسهال است.

البته این باکتری موجب بیماریهای دیگری مثل تب، تهوع، دردهای شکمی و از دست دادن اشتها هم می‌شود. این باکتری اغلب در بیمارستان‌ها وجود دارد. (برای تمیز کردن تلفن همراه خود می‌توانید از الکل یا آب مقطر استفاده کنید).

کورینه باکتری

کورینه باکتری شوخی بردار نیست. این همان باکتر یبماری‌زای دیفتری است. بیماری که باعث ایجاد اختلال در سیستم تنفسی افراد شده و موجب مرگ آنها می‌شود. دیفتری در شکل سرما خوردگی ایجاد می‌شود، به تب و لرز ختم شده و حتی در مواردی سکته قلبی هم  همراه دارد.

خوشبختانه واکسیناسیون جلوی پیشرفت این بیماری را گرفته است.

سودوموناس آئروژینوزا

سودوموناس آئروژینوزا تقریبا در تمامی محیطها زنده می‌ماند. از تجهیزات بیمارستانی تا سینکها، از استخرها تا دستگاه‌های همراه شما. محققان نیجریه‌ای دریافتند که از بین باکتریهای موجود روی ۴۰۰ تلفن تست شده، این باکتری بیشترین مقدار حضور را داشته است.

چیزی که سودوموناس آئروژینوزا را از دیگر باکتریهای این فهرست مجزا می‌کند، مقاومت خارق‌العاده آن پس از درمان آلودگی است.

منبع: آی تی رسان

 

 

 



:: برچسب‌ها: تلفن همراه , میکروب گوشی , میکروب‌ تلفن همراه , کثیف بودن گوشی ,
:: بازدید از این مطلب : 103
تاریخ انتشار : دو شنبه 26 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : rf

هنگ کردن گوشی‌های تلفن همراه موضوعی است که کاربران در بسیاری موارد آن را به برند گوشی خود نسبت می‌دهند.

 

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات و به نقل از ایسنا،  مشکل هنگ کردن گوشیهای تلفن همراه همانند هنگ کردن رایانه موضوعی است که همواره باعث کلافگی کاربران می‌شود.

گوشی تلفن همراه

محمد صادقی‌زاده – کارشناس اتحادیه تجهیزات مخابراتی – درباره علت این موضوع به ایسنا گفت: یکی از بزرگترین مشکلاتی که منجر به نارضایتی مردم از گوشی‌های تلفن همراه می‌شوند پایین بودن اطلاعات مردم هنگام خرید گوشی‌های تلفن همراه است.

وی ادامه داد: به عنوان مثال برخی افراد گوشی‌هایی با CPU پایین خریداری کرده و اطلاعات فراوان بر روی آن می ریزند که همین مساله باعث پایین آمدن سرعت گوشی و هنگ کردن آن می‌شود.

او همچنین یادآور شد: البته در برخی موارد خرید گوشیهای تقلبی و یا برندهای نامناسب هم می تواند به این مشکلات دامن بزند اما در موارد بسیاری هنگ کردن گوشی‌های تلفن همراه به بحث استفاده از آن‌ها بازمی‌گردد.

این کارشناس ادامه داد: بسیاری از افرادی که از سیستم عامل اندروید استفاده می‌کنند از برنامه‌هایی مانند بازار و غیره استفاده کرده و بازی‌ها و برنامه‌های متعددی را برروی گوشی‌های خود نصب می کنند و در نتیجه مموری آن‌ها پرمی‌شود که این مساله سرعت گوشی را به شدت کاهش می دهد.

وی عنوان کرد:‌ علاوه بر این گاهی برخی گوشیها علاوه بر مموری خود گوشی از رم هم کمک می گیرند که در این موارد مشکل هنگ کردن گوشی می تواند بیشتر شود. به همین دلیل لازم است افراد زمانی که یک گوشی می‌خرند دقت داشته باشند که سرعت CPU آن از چه قرار است و چه قدر حجم آن گوشی برای فعالیت آن‌ها کفایت می کند.

صادقی‌زاده همچنین عنوان کرد: به عنوان مثال اگر یک گوشی به عنوان مثال دو گیگ حافظه دارد نباید بیش از ۱٫۵ گیگ آن پر شود چرا که در غیر این صورت سرعت گوشی به شدت کاهش پیدا می کند و بر همین اساس برنامه‌ها را دیر باز می‌کند و فرد مجبور می‌شود اطلاعات خود را پاک کرده و یا نسبت به فلش کردن گوشی اقدام کند.

 

 

 



:: برچسب‌ها: مشکل هنگ کردن گوشی , هنگ کردن گوشی ,
:: بازدید از این مطلب : 119
تاریخ انتشار : دو شنبه 26 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : rf

فناوری توسعه موبایل و گوشی هوشمند به سوی آرزوهای شما می‌چرخد، یا نمی‌چرخد؟

عمر باطری بیشتر یا گوشی ظریف‌ تر ،کدام را می‌ پسندید؟

گوشی

 

علی‌رغم دست یافتن به برخی فناوری‌ها برای بالا بردن عمر باطری گوشی این واقعیت که هنوز برای شارژ گوشی باید زمان بگذارید، آزار دهنده است.

یکی از فناوری‌هایی که با بالا رفتن عمر باطری در تضاد است، نازک درست کردن و ظریف ساختن موبایل و گوشی هوشمند است که باعث شده تا همه محاسبات و آرزوهای کاربران یکجا جمع نشود.

عمر باطری بهتری لزوماً به معنای داشتن گوشی ظریف‌تر  و زیباتر نیست و این مشکل همه‌گیر است.

اما به‌راستی شما کدام را می‌پسندید؟ عمر باطری بیشتر یا گوشی ظریف‌تر؟ 

نظر بدهید!



:: برچسب‌ها: گوشی , باطری , فناوری ,
:: بازدید از این مطلب : 84
تاریخ انتشار : دو شنبه 26 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : rf

ویزای فرودگاهی برای ۱۸۰ کشور دنیا جز ۹ کشور/ اس ۳۰۰ در حال انتقال

سخنگوی وزارت خارجه از صدور ویزای فرودگاهی برای اتباع همه کشورهای جهان به جز ۹ کشور از جمله آمریکا و انگلیس خبر داد.

ویزای فرودگاهی برای ۱۸۰ کشور دنیا جز ۹ کشور/ اس ۳۰۰ در حال انتقال

به گزارش افکارخبر،حسین جابری‌انصاری سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان امروز (سه‌شنبه) در نشست هفتگی با رسانه‌های داخلی به سؤالات آنها پاسخ داد.

* سامانه موشکی اس ‌300 در حال انتقال به ایران

جابری‌انصاری در پاسخ به سؤالی در خصوص سفر دهقان وزیر دفاع به روسیه و توافقات در این سفر گفت: روابط بین ایران و روسیه روابطی گسترده در زمینه‌های مختلف است و در زمینه سیاسی در عالی‌ترین سطح قرار دارد. یکی از آسیب‌هایی که در روابط بوده عدم همخوانی سطح روابط عالی سیاسی با روابط اقتصادی بوده است که تلاش‌هایی در گذشته برای ارتقای آن انجام شده و در شرایط فعلی و دوران پسابرجام زمینه‌های گسترده ای برای آن فراهم شده است.

وی ادامه داد: ما تبادل هیأت‌های مختلف را در آینده خواهیم داشت و سفر آقای دهقان هم در همین چارچوب است. سامانه موشکی S-300 نیز مسیر اجرای خود را براساس توافقات دو کشور در ماه‌های گذشته طی کرده و نهایی شده و در حال انتقال به ایران است.

*سفر روحانی به ترکیه اواخر فروردین

سخنگوی دستگاه دیپلماسی در پاسخ به سوالی درباره سفر حسن روحانی به ترکیه نیز گفت: در 6 ماهه نخست سال 2016 مجموعه‌ای از برنامه‌های تبادل هیأت‌ها در سطوح مختلف بین ایران و ترکیه مطرح است. دعوتی از سوی ترکیه از آقای روحانی برای شرکت در اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی به عمل آمده که در پایان فروردین ماه برگزار خواهد شد. این موضوع در دست بررسی است و بنا بر سطح اجلاس در این باره تصمیم گیری خواهد شد.

*صدور ویزای 30 روزه فرودگاهی برای 180 کشور به جز 9 کشور

وی درباره صدور ویزای فرودگاهی 30 روزه برای 180 کشور که از سوی عراقچی اعلام شده بود نیز عنوان کرد: جمهوری اسلامی براساس منافع خود و برای تسهیل حرکت توریستی و جهانگردی به ایران به دلیل زمینه‌های گسترده مربوط به موضوع توریسم در ایران، یک تصمیم ملی اتخاذ کرد که در این راستا به اتباع همه کشورهای جهان به جز 9 کشور در مبادی ورود روادید اعطا کند. این 9 کشور از سازوکار صدور روادید فوری مستثنا هستند که آمریکا و انگلیس جزو آنها می‌باشند.

* تبدیل بحران سوریه به بحرانی چند لایه

سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سوالی درباره حرکت‌های پراکنده ترکیه و عربستان در چند روز گذشته برای ورود نظامی به سوریه و اینکه آیا در سفر اخیر معاون آسیا و اقیانوسیه وزارت امور خارجه به ترکیه در این خصوص با مقام‌های ترکیه رایزنی صورت گرفته است یا خیر ؟ گفت: سفر آقای رحیم‌پور معاون آسیایی وزیر امور خارجه به ترکیه در چارچوب همکاری‌ها و تبادل مستمر هیات‌ها بین ایران و ترکیه بوده است.

وی ادامه داد: در این سفر در خصوص مسائل مختلف دوجانبه و مسائل منطقه‌ای گفت‌وگوهایی بین دو طرف انجام شد و این سفر بسیار هم موفق بود.

جابری‌انصاری مسئله دخالت نظامی ترکیه و عربستان در سوریه را از جمله موارد اختلاف بین ایران و ترکیه برشمرد و افزود: ایران معتقد است که بحران سوریه به دلیل مداخله‌های گسترده منطقه‌ای و بین‌المللی به یک بحران پیچیده و چند لإیه تبدیل شده است و هرگونه اقدام جدیدی که بدون هماهنگی با دولت سوریه و خلاف حق حاکمیت سوریه انجام شود تنها به پیچیده‌تر شدن بحران و تشدید اقدام‌های تروریستی منتهی خواهد شد.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی گفت: اگر مسیری که تا کنون در بحران سوریه طی شده نتیجه بخش بوده ادامه بحران آفرینی برخی بازیگران هم می‌تواند نتیجه‌بخش باشد. ما معتقد هستیم که ادامه این سیاست‌ها تنها به تشدید بحران و پیچیده‌تر شدن موضوع و خارج شدن بیشتر پرونده سوریه از کنترل منجر خواهد شد که نتایج وخیم منطقه‌ای و بین‌المللی از نظر صلح و ثبات منطقه‌ای و بین‌المللی را در پی خواهد داشت.

وی عنوان کرد: امیدوار هستیم که همه کشورها در هرگونه اقدام این مسائل را مدنظر قرار دهند.

*تعیین حافظ منافع بین ایران و عربستان

سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سوالی در رابطه با اینکه انتخاب حافظ منافع بین ایران و عربستان به این معنا است که دو کشور به طور ضمنی به این نتیجه رسیده‌اند که امکان احیای روابط وجود ندارد؟ گفت: وقتی قطع روابط رسمی سیاسی و دیپلماتیک بین کشورها اتفاق می‌افتد اگر منافع مشترکی بین دو کشور وجود داشته باشد که اقتضا کند حداقل مجرای دیپلماتیک بین دو کشور همچنان باز باقی بماند، مطابق توافقی که صورت می‌گیرد از ساز و کار حفاظت منافع توسط یک کشور دیگر استفاده می‌شود.

وی ادامه داد: به دلایل مختلف هر دو کشور به این جمع‌بندی رسیدند که مسائلی وجود دارد از جمله و به ویژه مسئله حج و صدود روادید تعداد زیادی از اتباع و حجاج ایرانی و همینطور برخی مسائل دیگر، که در شرایط قطع روابط سیاسی و دیپلماتیک رسمی وجود حافظ منافع را ضروری می‌کند.

جابری‌انصاری اضافه کرد: قبلا ایران از دولت سوئیس درخواست کرده بود که این نقش را برای ایران در عربستان انجام دهد و با توجه به درخواست مشابهی که عربستان هم در روزهای اخیر از سوئیس داشت و پذیرش دولت سوئیس، از این پس بعد از طی مراحل و اقدامات اجرایی و دیپلماتیک لازم دولت سوئیس حفاظت از منافع جمهوری اسلامی ایران در عربستان و حفاظت از منافع عربستان در ایران را به عهده خواهد گرفت.

* اختلاف بر سر گروه‌های تروریستی در سوریه

به گزارش فارس، حسین جابری‌انصاری سخنگوی وزارت امور خارجه در ادامه نشست خبری امروز (دوشنبه) با خبرنگاران در پاسخ به سؤالی درباره اختلاف بر سر گروه‌های تروریستی در سوریه گفت: از ابتدا بارها تاکید کردیم که یکی از مسائل اساسی در مسیر نشست‌های وین که اخیرا در مونیخ نیز برگزار شد، مسئله مشخص شدن گروه‌های تروریستی در سوریه و معارضه است. مفهوم محوری در نشست‌های وین گفت‌وگوهای سوری - سوری است و تعیین اینکه کدام گروه‌های سیاسی و کدام گروه‌های تروریستی هستند از محوری‌ترین مسائل نشست وین است.

سخنگوی وزارت امور خارجه با ذکر این نکته که  از ابتدا بر سر برخی گروه‌های تروریستی اجماع بوده که در اسناد شورای امنیت هم تصریح شده که داعش و القاعده و شاخه آن در سوریه یعنی جبهه النصره است، تصریح کرد: اما در رابطه با شمول گروه‌های تروریستی دیگر اختلاف نظرهایی هست که همچنان در مسیر رایزنی قرار دارد. سرنوشت و موفقیت بخش مهمی از بحران کنونی سوریه بسته به توافق اجماعی در خصوص مسائل موجود دارد.

*ورود پناهجویان ایرانی به بلژیک

جابری انصاری در خصوص ورود پناهجویان ایرانی به بلژیک نیز گفت: از ابتدایی که این موضوع مطرح شد وزارت امور خارجه آن را در دستور کار خود قرار داده است. اگر به هر دلیلی اتباعی از جمهوری اسلامی در مسیر مسئله پناهندگی قرار گیرد، نمایندگان ایران در خارج تلاش می‌کنند در رایزنی با کشورهای مربوطه زمینه‌هایی را فراهم کنند که بازگشت افرادی که مایل هستند تسهیل شود و این مسئله هم در همین چارچوب در حال پیگیری است.

* مسئله فلسطین

وی در پاسخ به سوالی در خصوص به حاشیه رفتن مسئله فلسطین و لبنان و نیز رایزنی ایران و فرانسه برای حل مسئله ریاست جمهوری لبنان اظهار داشت: متاسفانه تعداد و عمق درگیری‌ها و رویارویی‌های منطقه مسئله فلسطین را تا حدی تحت الشعاع قرار داده و به همین دلیل جمهوری اسلامی همواره در رایزنی‌های خود بر این مسئله تاکید کرده که ضروری است دولت‌های اسلامی با تمرکز بر مسئله محوری و اساسی جهان اسلام که اشغال فلسطین است و خطر تهدیدات رژیم صهیونیستی که به سیاست مبتنی بر اشغال و تروریسم دولتی خود ادامه می‌دهد رجوع کنند و عملا اجازه اینکه رژیم صهیونیستی از وضعیت جاری در منطقه منفعت ببرد را فراهم نکنند.

سخنگوی وزارت امور خارجه ابراز امیدواری کرد که با مشارکت کشورهای منطقه زمینه بازگشت مجدد جهان اسلام به مسئله اصلی یعنی اشغال فلسطین و رژیم صهیونیستی فراهم شود.

*ریاست جمهوری لبنان

جابری‌انصاری در خصوص موضوع ریاست جمهوری لبنان نیز اظهار داشت: این یک موضوع داخلی است که می‌بایست توافق بین مسیحیان و جریان‌های سیاسی لبنان برای تسهیل این روند فراهم شود. جمهوری اسلامی هرگونه توافق ملی را تائید و تسهیل خواهد کرد، اما تصمیم گیری اصلی با ملت لبنان و گروه‌های سیاسی آن کشور است.

سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص هیأت عالی نظارت بر برجام و تشکیل جلسات آن نیز گفت: این هیات تشکیل شده و در تمامی مراحل اجرا نشست‌های خود را به صورت مرتب داشته است و تمام تصمیمات را اتخاذ کرده و خواهد کرد که مسیر اجرا را دنبال می‌کند. نشست‌های هیأت برگزار شده، اما سازوکار اطلاع رسانی توسط خود هیأت و شورای عالی امنیت ملی باید اعلام شود.

* نظارت بر تبادل زندانیان آمریکایی توسط شورای عالی امنیت ملی

وی در خصوص اظهارات شمخانی درباره آزادی زندانیان آمریکایی و پیام جمهوری خواهان به ایران برای تغییر در این روند نیز گفت: گفت‌وگوهای مربوط به مبادله به لحاظ اجرایی توسط نهادی که مشخص شده بود انجام و نظارت بر آن نیز توسط شورای عالی امنیت ملی بود.

* مناسبات تهران و آنکارا

سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص سفر وزیر خارجه ترکیه به ایران و نیز مداخله نظامی ترکیه در سوریه اظهار داشت: اراده مشترکی از سوی ایران و ترکیه برای تمرکز بر موارد مشترک و مهار و مدیریت اختلافات موجود بین دو کشور به ویژه در مسائل منطقه‌ای و بحران سوریه وجود دارد.

جابری‌انصاری ادامه داد: سفر معاون وزیر امور خارجه ایران هم در همین چارچوب بود و براساس توافق دو کشور در 6 ماهه نخست سال مجموعه‌ای از تبادل هیأت‌ها در دستور کار است که امیدواریم مسائل اختلافی با سیاست هوشمندانه دو کشور مرتفع شود.

*تعیین حافظ منافع برای بحرین و سودان

وی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس درباره مشخص شدن حافظ منافع برای بحرین و سودان نیز گفت: تا این لحظه کشوری مشخص نشده و اگر حسب مورد نیاز باشد این موضوع دنبال خواهد شد. اگر این نیاز مشترک و توافق باشد سازوکار مرسومی است که دنبال می‌شود.

وی ادامه داد: بین ایران و هر کشوری هم اگر چنین نیازی باشد تصمیم گیری خواهد شد.

* سیاست عربستان تشدید بحران و تنش آفرینی

جابری‌انصاری درباره اظهارات مدودف نخست‌وزیر روسیه درباره جنگ جهانی سوم نیز گفت: اظهارات آقای مدودف روشن است. آنچه مشخص است پیچیده بودن بحران سوریه و تداخل بحران‌ها به نحوی است که ایجاد هرگونه بحران جدید می‌تواند تبعات غیر قابل کنترلی را به همراه داشته باشد.

وی افزود: متاسفانه عربستان سیاستی را در سال‌های اخیر دنبال کرده که مبتنی بر تشدید بحران‌ها و تنش آفرینی بوده و از تسلیحات زیادی که از کشورهای مختلف از جمله کشورهای اروپایی دریافت کرده برای تشدید بحران‌ها از جمله بحران یمن استفاده کرده است. نسل سوزی در یمن و استفاده غیر مستقیم گسترده از گروه‌های تروریستی در کشورهای مختلف در حال انجام است که این موضوع، مبارزه با تروریسم را ضروری کرده که منبع تنش آفرینی مهار شود تا امکان موفقیت مبارزه علیه تروریسم فراهم شود که در افکار عمومی اروپا هم شکل گرفته است.

* روابط دوستانه با کشورهای حاشیه خلیج فارس

به گزارش فارس، سخنگوی وزارت امور خارجه در ادامه نشست خبری امروز (دوشنبه) خود با رسانه‌ها در خصوص آینده روابط ایران با کشورهای حاشیه خلیج فارس، عنوان کرد: روابط ما با کشورهای همسایه در خلیج فارس روابط مبتنی بر دوستی و تعامل نزدیک و مستمر است. از جمله اصول ثابت جمهوری اسلامی گسترش همکاری‌ها و روابط با همه همسایگان از جمله همسایگان جنوبی بوده و خواهد بود.

وی با اشاره به تلاش برخی کشورهای این حوزه برای تحمیل سیاست‌های یکجانبه خود بر مسیر طبیعی گسترش همکاری‌ها بین جمهوری اسلامی و کشورهای همسایه در دوران اخیر اظهار داشت: آنها در مسیر چنین سیاستی قرار نگرفته و علیرغم همه فشارها تلاش کردند از مسیر گسترش روابط با جمهوری اسلامی خارج نشوند. روابط ما با همسایگان مبتنی بر پایه‌های تاریخی و ارتباط عمیق بین ملت‌هاست که منافع آن را طرفین خواهند برد.

*عربستان رابطه را قطع کرد نه ایران

سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص روابط سیاسی عربستان و ایران نیز گفت: این موضوع منوط به سیاست عربستان است که آنچه در زبان گفته می‌شود را در عمل به منصه ظهور برساند. طرفی که رابطه را قطع کرده عربستان است و طرفی که طی یک دهه اخیر سیاست تنش‌آفرینی در منطقه و در رابطه با جمهوری اسلامی را دنبال کرده، عربستان است. همچنین ادامه بحران و تنش در منطقه حتی برای کسانی که فکر می‌کنند منافع‌شان در ادامه بحران و تنش است، ضررهای بیشتری دارد.

وی ادامه داد: حتی اگر در کوتاه مدت این موضوع منافعی داشته باشد در میان مدت و بلندمدت ضررهای خود را نشان خواهد داد.

جابری‌انصاری با ذکر این نکته که اگر اختلافی هم وجود دارد باید از مجاری دپیلماتیک حل شود، گفت:‌ متاسفانه عربستان منافع خود را به گونه دیگری تعریف کرده و اقدامات تندی را دنبال می‌کند که آخرین آنها قطع روابط با جمهوری اسلامی است.

*سرنوشت سوئیفت

سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سؤالی درباره تحریم سوئیفت با وجود گذشت یک ماه از لغو تحریم‌ها گفت: مسئله سوئیفت و همه تعهدات برجام دارای جنبه‌های سیاسی و نیز جنبه‌های اجرایی و فنی است. باید بین جنبه‌های مبتنی بر تصمیم‌گیری سیاسی و جنبه‌های فنی تفکیک قائل شد.

وی ادامه داد: سوئیفت بر اساس توافقات حل شده و بازگشت به مسیر پیش از تحریم‌های ظالمانه در حال اجراست، اما برخی مشکلات فنی در این زمینه است که امیدواریم به سرعت حل شود و شاهد بازگشت به قبل از تحریم‌های ظالمانه باشیم که در مسیر اجرای خود نیز هست.

*انتخابات مجلس

جابری‌انصاری در پاسخ به سؤالی درباره انتخابات مجلس و همکاری وزارت امور خارجه و وزارت کشور برای برگزاری انتخابات در خارج از کشور نیز اظهار داشت: همواره در انتخابات ریاست جمهوری که انتخابات ملی بوده، سازوکارها برای اخذ آرای هموطنان ایرانی در خارج از کشور انجام شده است ولی درباره انتخابات مجلس به دلیل آنکه در هر شهری جداگانه برگزار می‌شود، چنین سازوکاری پیش‌بینی نشده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص اظهارات معاون وزیر خارجه آمریکا مبنی بر لزوم آزادی سران فتنه نیز گفت: این مسئله جزو مسائل داخلی جمهوری اسلامی است که در مسیر خود پیگیری می‌شود و ارتباطی با کشورهای خارجی ندارد.

*سفر علی‌اف به تهران

وی همچنین درباره سفر رئیس‌جمهور‌ آذربایجان به ایران گفت:‌هم تاریخ و هم جزئیات سفر و دیدارها طی اطلاعیه‌ای در آستانه سفر اطلاع‌رسانی می‌شود.

*انتقال اورانیوم سه و نیم درصد به روسیه

سخنگوی وزارت امور خارجه درباره اورانیوم منتقل شده به روسیه و اظهاراتی که در این خصوص از سوی رسانه‌های غربی عنوان می‌شود، گفت: مطابق توافقات برجام 10 تن اورانیوم 3 و نیم درصد باید از کشور خارج می‌شد و در ازای آن 140 تن کیک زرد از روسیه دریافت می‌شد که این یک معامله بود و به شکل نهایی بین دو کشور بر اساس برجام انجام شد.

جابری‌انصاری افزود: این معامله میزان منابع کیک زرد جمهوری اسلامی که با محدودیت‌هایی مواجه بود را گسترش داد که پیش از نهایی شدن اجرای برجام انجام شده و هیچ گونه تردیدی هم درباره آن نیست.

*حضور نمایندگان گروه‌های فلسطینی در ایران

سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص حضور نمایندگان گروه‌های فلسطینی در ایران نیز گفت: در چارچوب جشن‌های سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی همواره هیأت‌های مختلف مردمی و همین طور برخی هیأت‌های رسمی و احزاب و گروه‌ها از سراسر دنیا به ایران سفر می‌کنند که در همین قالب هیأت‌هایی از جنبش‌های مقاومت فلسطینی به ایران آمدند.

جابری‌انصاری ادامه داد: این هیأت‌ها دیدارهای دیگری را هم در کنار شرکت در مراسم داشتند.

وی با بیان اینکه سیاست جمهوری اسلامی در زمینه موضوع فلسطین و ضرورت رفع اشغال از فلسطین و حمایت از مبارزات و تلاش‌های ملت آن برای نیل به حقوق خود ثابت است، یادآور شد: سیاست جمهوری اسلامی ایران تشویق گروه‌های فلسطینی به تعامل بهتر با یکدیگر و اتحاد برای مبارزه با اسرائیل و دوری از اختلافات است که مورد سوءاستفاده رژیم صهیونیستی قرار می‌گیرد و تشویق گروه‌های مقاومت به اتخاذ اقدامات مشترک علیه رژیم صهیونیستی در دستور کار بوده و خواهد بود.

*رجوع به آراء‌ ملت سوریه

سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص موضوع آتش‌بس در سوریه نیز گفت: به دلیل پیچیدگی‌های بحران و چند سال تداوم آن، موضوع بحران سوریه یک موضوع پیچیده و چند لایه است که سازوکار پایان دادن به آن هم زمان‌بر می‌باشد. به ویژه اینکه تلاش‌هایی از سوی گروه‌های تروریستی برای ادامه بحران به دلیل منفعت‌شان صورت می‌گیرد.

جابری‌انصاری تصریح کرد: بحران سوریه راه حل نظامی ندارد و باید به آراء ملت رجوع کرد.

وی ابراز امیدواری کرد با اراده‌ای که به مرور از سوی کشورهای مؤثر منطقه‌ای و بین‌المللی در حال شکل‌گیری است، زمینه حرکت به سمت موفقیت توافقات فراهم شود.

جابر‌ی‌انصاری در خصوص ادعای توقیف کشتی ایرانی توسط عربستان نیز اظهار داشت: سیاست ایران کاهش تنش است، اما موفقیت این سیاست یک طرفه نیست و ادعاهای عربستان و ائتلافی که یمن را در آتش و خون قرار داده هیچ گاه ثابت نشده است.

*حضور دوباره در بازار نفت

وی درباره حضور مجدد ایران در بازار نفت نیز اظهار داشت: این امری طبیعی است که به طور طبیعی باید رخ دهد. به دلیل تحریم‌های ظالمانه سهم عادی و داخلی جمهوری اسلامی در اوپک بین دیگران توزیع شد. روندهای اقتصادی زمان‌بر است، اما قطعا ایران به دنبال کسب سهم گذشته خود است که رخ خواهد داد.

سخنگوی وزارت امور خارجه با ذکر این نکته که این موضوع دیر و زود دارد اما سوخت و سوز ندارد، یادآور شد: مجموعه اقدامات و تلاش‌های منسجم در کشور از سوی وزارت خارجه و وزارت نفت زمینه بازگشت به وضعیت قبل از تحریم‌ها را فراهم خواهد کرد.



:: برچسب‌ها: سوریه، ایران، عربستان، مقاومت،ایران و روسیه ، اس 300 ، بازار نفت ، انتخابات مجلس ,
:: بازدید از این مطلب : 109
تاریخ انتشار : دو شنبه 26 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : rf
ایران به عربستان هشدار نظامی داد
... این هشدار پس از اعزام جنگنده های سعودی مطرح شد و همچنین پس از آنکه روسیه خطر آغاز جنگ جهانی سوم را به جبهه مقابل گوشزد کرد.
 
ایران عربستان ایران به عربستان هشدار نظامی داد
 
به این مطلب امتیاز دهید
شما قبلا به این مطلب رای داده اید
93.8% 6.2% بازدید
 
[-] اندازه متن [+]
 
 
 

به گزارش سرویس بین‌الملل جام نیـوز، هشدار سردار جزایری به عربستان در مصاحبه با شبکه العالم، انعکاس گسترده ای در رسانه هایی چون خبرگزاری فرانسه (AFPسی ان ان (CNN)، تایمز اسرائیل (Timesofisrael)، آروتز شوا (Israelnationalnews)، دیلی استار (Dailystar)، گلوبال پست (Gobalpost) و ... داشته است.

این گزارش ها که عمدتا زیر عنوان "ایران درباره مداخله عربستان سعودی در سوریه هشدار داد" تنظیم و منتشر شده، اظهارات سردار "مسعود جزایری" معاون رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در برنامه "من طهران" شبکه خبری العالم را منعکس کرده است.

 رسانه‌های انگلیسی‌زبان نوشتند: ریاض با هواپیماهای جنگی خود، جبهه ترکیه را تقویت کرده و ایران هم حمایت های بیشتری را برای حکومت اسد ارسال کرده است.

 در ادامه گزارش این رسانه‌ها آمده است: یک فرمانده ارشد ایرانی روز یکشنبه به عربستان سعودی هشدار داد. این هشدار درمورد اعزام سرباز توسط عربستان به سوریه مطرح شده و پس از آن می باشد که پادشاهی حاشیه خلیج [فارس]، هواپیماهای جنگی خود را به ترکیه اعزام کرده است.

 سردار جزایری تاکیده کرد: قطعا اجازه نخواهیم داد وضعیت سوریه مطابق خواسته کشورهای شرور پیش برود و در وقت لازم تصمیمات مقتضی را خواهیم گرفت.

 معاون رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران گفت: تروریست هایی که امروز در سوریه می جنگند، آدم های عربستان سعودی یا آمریکایی ها و ایادی ارتجاع منطقه هستند؛ این تروریست ها از کجا به سوریه رفت و آمد می کنند، به جز ترکیه؟ ازکجا حمایت می شوند، به جز کشورهای مرتجع عرب؟ این تعداد تروریست از کجا وارد سوریه شده است؟ لذا آنچه در شرایط امروز و همزمان با پیشروی و پیروزی نیروهای مردمی و ارتش سوریه مطرح می شود که قصد دارند نیروی نظامی وارد کنند، به نظر من یک بلوف سیاسی و یک جنگ روانی است و به نظر می آید که دولت و مردم سوریه و مقاومت تصمیم خودش را گرفته و در برابر اینگونه هجمه های روانی عقب نشینی نمی کند.

 وی می افزاید: عربستان هرآنچه در توان داشته است در میدان سوریه به کار گرفته و هم اکنون نه تنها در سوریه بلکه در یمن نیز با شکست و ناکامی مواجه شده است و سعودی ها اگر می توانستند تا به حال نیروهای خود را به سوریه وارد کرده بودند؛ عربستان فاقد چنین توانی است و البته اگر بیش از این بخواهد در مساله سوریه ورود پیدا کند، بیش از امروز دچار شکست و ناکامی خواهد شد.

 سردار جزایری به برخی گزارش های ادعایی غربی ها درمورد اختلاف ایران و روسیه درمورد سوریه نیز اینگونه واکنش نشان داده است: خوشبختانه هماهنگی کاملی میان دو کشور بزرگ ایران و روسیه هم در مسایل سیاسی و هم در مسایل نظامی در مورد سوریه وجود دارد و ما از حضور روس ها در سوریه حمایت می کنیم و این را نقطه قوتی برای پیروزی های آینده دولت و ملت سوریه می دانیم.

 هشدار ایران به عربستان پس از آن مطرح شده که روسیه به آمریکا و متحدانش درباره احتمال آغاز جنگ جهانی سوم درصورت اعزام نیروی زمینی به سوریه هشدار داد.

 دیمیتری مدودیف" نخست وزیر روسیه نسبت به عواقب اینگونه عملیات خارجی وتهاجم نظامی به سوریه هشدار داده و از آن به عنوان زمینه بروز جنگ جهانی سوم یاد کره است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



:: برچسب‌ها: سوریه، ایران، عربستان، نظامی ,
:: بازدید از این مطلب : 238
تاریخ انتشار : دو شنبه 26 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : rf

آیا "جنگنده‌های اسرائیل" توان بمباران "شهرهای موشکی ایران" را دارند؟

اخیرا ادعایی از سوی یکی از رسانه‌های اسرائیلی مطرح شده است.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی  گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛  رسانه‌های صهیونیستی ادعاهای مختلفی را علیه ایران مطرح می‌کنند، اخیرا یکی از پایگاه‌های وابسته به اسرائیل اعلام کرده که اگر ایران ضد اسرائیل اقدامی انجام دهد، قبل از آن آمادگی لازم برای بمباران پایگاه‌های ایرانی (شهرهای موشکی) وجود دارد.



**بازخوانی ادعای  "جروزالم پست"

روزنامه صهیونیستی جروزالم پست در گزارشی نوشت: به نظر نمی‌رسد وزارت جنگ اسرائیل از اعلام ایران مبنی بر ارتقای برد موشک بالستیک عماد برای هدف‌گیری تل آویو نگران شده باشد. صنعت هوا- فضای رژیم صهیونیستی در ماه دسامبر، اقدام به آزمایش موفقیت‌آمیز سامانه دفاع موشکی بالستیک "آرو-3 " کرد. این سامانه رهگیر که در قلب اسراییل مستقر شده است می‌تواند موشک شلیک شده به دست دشمن را در آسمان نابود کند.
 

این گزارش می‌افزاید: رادارهای پیشرفته این سامانه و ایستگاه کنترل آتش آن می‌توانند تهدیدات را بسیار پیشتر از نزدیک شدن به اسرائیل شناسایی کرده و دستور برای ارسال موشک‌های رهگیر را بدهد.


در اتمسفر پایین‌تر، سامانه دفاع موشکی "آرو-2" به عنوان لایه دوم دفاعی تل آویو قرار دارد. در سال جدید، سامانه پیشرفته دفاع موشکی "رافائل" و سامانه "دیوید اسلینگ" برای حفاظت از اسرائیل عملیاتی شدند. سامانه دفاع موشکی دیوید اسلینگ این توانایی را دارد که با موشک‌های رهگیر، کلاهک‌های جنگی نیروهای متخاصم را در سرزمین‌های دشمن هدف بگیرد.



این رسانه صهیونیست در ادامه نوشت: صنعت هوا- فضای اسرائیل در سال گذشته رادارهای جدید "اسپکترا" و "اولترا" را رونمایی و به ارتش تحویل داد. رادار اسپکترا توانایی شناسایی موشک‌های بالستیک و کروز را داراست. این رادار می‌تواند حرکت ماهواره‌ها در فضا را نیز رصد کند. از سوی دیگر، سامانه  "اولترا" می‌تواند به صورت خودگردان به جستجو، کشف و طبقه‌بندی تهدیدات بپردازد.


یک مقام که نخواست نامش فاش شود، به این نشریه صهیونیستی گفت: به طور مشخص معلوم نیست که چه زمانی اسرائیل این رادارها را خریداری کرده است اما مدتی است که از آن استفاده می‌کند.


این گزارش در ادامه مدعی شد: علاوه بر موارد ذکر شده، نیروی هوایی اسرائیل این توانایی را دارد که پایگاه‌های موشکی ایران را در صورت دریافت اطلاعات امنیتی مبنی بر حمله قریب الوقوع تهران به تل آویو هدف قرار دهد. با این وجود، افزایش پول‌های ایران برای ارتقا دادن موشک عماد می‌تواند برای اسرائیل نگران کننده باشد. این امر یادآور پیشرفت صنعت نظامی ایران است. میلیون‌ها دلار پول نفت و گاز ایران به طور قطع این تهدیدات را افزایش می‌دهد.

آیا

آیا


این رسانه پس از تعریف و تمجید از سامانه موشکی صهیونیست‌ها در پایان با پذیرش قدرت موشکی ایران مدعی شد: واقعیت این است که هر تسلیحاتی که در ایران تولید می‌شود پس از مدتی در دستان حزب الله لبنان دیده می‌شود. اسرائیل باید بکوشد مانع از انتقال تسلیحات ایران به حزب الله شود. حقیقت تلخ این است که ایران توانایی تولید موشک‌های بالستیک و هدایت شونده دارد و آن را در اختیار حزب الله لبنان قرار می‌دهد. این موشک‌های زمین به زمین بسیار دقیق و مرگبار و زرادخانه موشکی حزب الله یکی از بزرگترین زرادخانه‌‌های موشکی دنیاست.



**اصابت 4 هزار موشک حزب الله در جنگ 33 روزه نماد شکست طرح های ارتش اسرائیل

نکته اولی که در ادعاهای مقامات صهیونیست مطرح می‌شود اینکه سامانه های دفاع موشکی ارتش اسرائیل از سرزمین های اشغالی محافظت می کنند و این در حالی است که در جنگ 33 روزه حزب الله و ارتش اسرائیل بیش از 4 هزار موشک به مناطق شمالی سرزمین های اشغالی اصابت کرد.


نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بارها اعلام کرده اند که هر گونه حمله و یا تجاوزی با پاسخ قاطع کشورمان مواجه خواهد شد و لذا اسرائیل در حدی نیست که به ایران حمله کند و این موضوع توسط مقامات کشورمان بارها مطرح شده است.



اما نکته اینجاست که  از سال 2000 میلادی تا سال 2014 ارتش اسرائیل چند جنگ مهم با محور مقاومت داشته که در تمام این جنگ ها یک شکست خورده بزرگ به حساب آمده و هم در مقابل قدرت موشکی "حزب الله" و هم قدرت موشکی "حماس" و "جهاد اسلامی"  شکست های پی در پی را متحمل شده است و حال چگونه می خواهد با کشوری قدرتمند همچون جمهوری اسلامی ایران در حوزه نظامی وارد نبرد شود.


4 هزار موشک در سال 2006 حزب الله لبنان به سمت شهرها و شهرک های "صفد" ، "نهاریا" ، "طبریا" ، "کرمئیل" ، "کریات شمونه" ، "عفوله" و .... شلیک کرد و  در جنگ 2014 نیز "حماس" و "جهاد اسلامی" با هزاران موشک سمت شهرک های "اشدود" ، بئر السبع" ، "اشکلون"، "دیمونا" و ... مورد اصابت قرار داد و سامانه های پیشرفته اسرائیلی تنها 25 تا 30 درصد موشک ها را مهار کردند و بقیه به هدف خورد و حال آن ها وقتی نتوانستند در مقابل حملات گروه های کوچک از خود محافظت کنند چگونه می خواهند با ایران بجنگند؟



"محمدحسن آصفری" عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار دفاعی امنیتی  گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛  درباره توان نظامی "حزب‌الله"  و نگرانی صهیونیست‌ها از این موضوع اظهار داشت: اسرائیل اگر دست از پا خطا کند، حزب‌الله با قدرت تمام در مقابلش می‌ایستد.  وی با اشاره به ضعف صهیونیست‌ها در بعد نظامی خاطرنشان کرد: امروز "حزب‌الله"  به جایگاهی رسیده که هر گونه تهدیدی را کوبنده پاسخ می‌دهد.



**جنگنده های اسرائیل چگونه می توانند شهرهای موشکی را هدف قرار دهند

نکته مهم دیگر اینکه شهرهای موشکی ایران چند صد متر زیر زمین هستند و حتی بمب های سنگر شکن آمریکا نیز توانایی از بین بردن این شهرها را نخواهند داشت و چند جنگنده در آسمان آن هم به شرط رسیدن به نقاط هدف چگونه می خواهند عمق زمین را هدف قرار دهند؟


 آیا

آیا



ادعاهای اسرائیل درباره جسارت به خاک کشورمان هیچگاه جنبه واقعیت نداشته و بیشتر عملیات روانی است و چنین ادعاهایی تاکنون به حقیقت نپیوسته است. "بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر اسرائیل چند سال است که می‌گوید می خواهد حمله هوایی ضد ایران انجام دهد و بیان این مطالب در حد لفاظی  است. 



سردار حاجی زاده: موشک ها روی لانچر آماده پرتاب هستند و دست ها روی ماشه است

 سردار سرتیپ "امیرعلی حاجی زاده" فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی  اظهارداشت: موشک‌ها در بردهای مختلف در همه پایگاه‌ها بر روی پرتابگر (لانچر) سوار، آماده پرتاب و دست‌ها بر روی ماشه است و فقط منتظر دستور فرمانده معظم کل قوا هستیم. وی گفت: در مقابل جدید‌ترین و پیشرفته ترین نسل ماهواره‌ها و تجهیزات جاسوسی و تهاجمی دشمنان انقلاب اسلامی، کوچک‌ترین نگرانی نداریم.

 
سردار حاجی زاده با اشاره به طراحی وساخت انواع موشک‌های دوربرد، میان برد و کوتاه برد توسط متخصصان ایران اسلامی در وزارت دفاع و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: این نمونه‌ای از انبوه پایگاه‌های موشکی کشور می‌باشد و از سال آینده نسل جدید و پیشرفته موشک‌های دوربرد سوخت مایع و جامد جایگزین تولیدات فعلی خواهد شد. 


وی گفت: آنها که دل خوش به گزینه‌های روی میز خود هستند، تنها نگاهی به گزینه‌های زیر میز سپاهیان اسلام بیاندازند. فرمانده نیروی هوافضای سپاه افزود: توانایی و اقتدار ما، مانند کوه یخی است که بر آب شناور و تنها گوشه‌ای کوچک از آن روی آب عیان است. 


مقامات کشورمان هیچگاه تهدیدات اسرائیل را جدی نمی گیرند ؛ چون همانطور که آن ها همواره در حد تبلیغات این سخنان را مطرح می کنند ، نمی توانند به مرحله عملیاتی برسانند. رژیم صهیونیستی در وضعیتی نیست که با جمهوری اسلامی ایران به عنوان قدرت موشکی بلامنازع منطقه که هزاران موشک روی لانچر و آماده به شلیک دارد وارد نبرد شود و مقامات تل آویو به خوبی می‌دانند که سرنوشت چنین جنگی چه خواهد بود؟



در مجموع اسرائیل نه تنها توانایی از بین بردن شهرها و سایت های موشکی ایران را ندارد؛ بلکه حتی توانایی از بین بردن یک پهپاد جاسوسی یا یک موشک با برد 160 کیلومتر را در شمال سرزمین های اشغالی نیز ندارد و چگونه می خواهد با شهرهای موشکی جمهوری اسلامی ایران وارد نبرد شود.


:: برچسب‌ها: موشکی، اسرائیل، ایران ,
:: بازدید از این مطلب : 80
تاریخ انتشار : یک شنبه 25 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : rf
سردار جزایری:
معاون رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در گفتگو با شبکه العالم به بررسی اوضاع امنیتی سوریه پرداخت.
سردار جزایری: اجازه نمی‌دهیم خواسته‌های کشورهای شرور در سوریه عملی شودبه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛  سردار مسعود جزایری، معاون رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، در برنامه «من طهران» شبکه خبری العالم در پاسخ به این سوال که «اگر عربستان به سوریه نیروی زمینی اعزام کند، برخورد تهران با این تحول چگونه خواهد بود؟»، گفت: سال هاست که ارتجاع منطقه در حدی که می‌توانست و حتی بیش از گنجایش سوریه، برای نابودی زیرساخت‌ها و تضعیف دولت و همچنین کشتار مردم این کشور، به سوریه نیرو اعزام کرده است. 
 
جنگ روانی و بلوف سیاسیِ عربستان
سردار جزایری تصریح کرد: تروریست‌هایی که امروز در سوریه می‌جنگند، آدم‌های عربستان سعودی یا آمریکایی‌ها و ایادی ارتجاع منطقه هستند؛ این تروریست‌ها از کجا به سوریه رفت و آمد می‌کنند، به جز ترکیه؟ ازکجا حمایت می‌شوند، به جز کشورهای مرتجع عرب؟ این تعداد تروریست از کجا وارد سوریه شده است؟ لذا آنچه در شرایط امروز و همزمان با پیشروی و پیروزی نیروهای مردمی و ارتش سوریه مطرح می‌شود که قصد دارند نیروی نظامی وارد کنند، به نظر من یک بلوف سیاسی و یک جنگ روانی است و به نظر می‌آید که دولت و مردم سوریه و مقاومت تصمیم خودش را گرفته و در برابر اینگونه هجمه‌های روانی عقب نشینی نمی‌کند. 
 
اجازه تحرک به کشورهای شرور نمی‌دهیم
به گفته جزایری، «عربستان هرآنچه در توان داشته است در میدان سوریه به کار گرفته و هم اکنون نه تنها در سوریه بلکه در یمن نیز با شکست و ناکامی مواجه شده است و سعودی‌ها اگر می‌توانستند تا به حال نیروهای خود را به سوریه وارد کرده بودند؛ عربستان فاقد چنین توانی است و البته اگر بیش از این بخواهد در مساله سوریه ورود پیدا کند، بیش از امروز دچار شکست و ناکامی خواهد شد.» 
 
وی در پاسخ به سوال دیگری درخصوص اینکه «در صورت اعزام نیرو از سوی عربستان به سوریه، آیا ایران نیز مشاوران نظامی بیشتری به این کشور اعزام خواهد کرد و آیا احتمال برخورد نظامی مستقیم میان عربستان و ایران در سوریه وجود دارد؟»، گفت: قطعا ما اجازه نخواهیم داد وضع سوریه مطابق آنچه کشورهای شرور به دنبال پیاده سازی سیاست‌های خود هستند، پیش برود و در وقت لازم تصمیمات مقتضی را خواهیم گرفت. 
 
هماهنگیِ ایران و روسیه، کامل است
سردار جزائری همچنین درباره برخی گزارش‌های ادعایی بویژه گزارش‌های غربی مبنی بر «اختلاف مواضع سیاسی ایران و روسیه در خصوص سوریه»، بیان داشت: خوشبختانه هماهنگی کاملی میان دو کشور بزرگ ایران و روسیه هم در مسایل سیاسی و هم در مسایل نظامی در مورد سوریه وجود دارد و ما از حضور روس‌ها در سوریه حمایت می‌کنیم و این را نقطه قوتی برای پیروزی‌های آینده دولت و ملت سوریه می‌دانیم. 
 
سوریه؛ الگوی مبارزه با تروریسم
معاون ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه سوریه به عنوان یک نمونه بارز در موضوع مبارزه با تروریسم است، گفت: در روز‌ها و هفته‌های اخیر شاهد تغییر استراتژی درخصوص تحولات می‌دانی در سوریه بوده‌ایم و معادله به نفع کسانی که به طور واقعی با تروریسم مبارزه می‌کنند، مانند ایران، دولت سوریه و روسیه تغییر کرده است. 
 
وی درباره علل تغییر ریشه‌ای مسایل می‌دانی سوریه نیز بیان داشت: ما معتقد بوده و هستیم که اگر مردم یک کشور با شناخت کافی و با انگیزه لازم در برابر تجاوزهای بیگانه بایستند ومقاومت کنند، پیروزی از آنِ آن‌ها خواهد بود؛ دولت و مردم سوریه با یکی از بزرگ‌ترین هجمه‌های سده‌های اخیر مواجه شده‌اند و صف طویلی از دشمنان و شیاطین و در راس آن آمریکایی‌ها، صهیونیست‌ها، ارتجاع عرب، ارتجاع منطقه و برخی کشورهای اروپایی علیه دولت و ملت سوریه شوریده‌اند و مردم و دولت این کشور با یاری خدای متعال تصمیم گرفته‌اند که بایستند ومقاومت کنند، طبیعی است که جمهوری اسلامی و مقاومت اسلامی منطقه از مظلوم حمایت می‌کند. 
 
 وی افزود: «ما افتخار این را داشته و داریم که در کنار مقاومت منطقه بایستیم، در کنار ملت و دولت سوریه بایستیم تا آن‌ها بتوانند از حق مسلم خود دفاع کنند؛ این اصلیترین عامل تغییر مهندسی فعلی در سوریه و منطقه است؛ ما معتقدیم که ارتجاع عرب و ارتجاع منطقه با همه دد منشی‌هایی که دارند، نمی‌توانند منویات خود را پیاده سازی کنند، البته ما با یک واقعیت تلخ مواجه هستیم و آن این است که در واقع این هجمه‌ای که با سردمداری آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها علیه مقاومت منطقه و علیه سوریه شکل گرفت، خسارات جبران ناپذیری را بر این کشور و برای مجموعه منطقه غرب آسیا فراهم آورد و از این جهت است که من عرض می‌کنم که یکی از بزرگ‌ترین جنایات علیه بشریت در شرایط امروز را در منطقه شاهد هستیم.» 
 
مقاومت در برابر دشمن؛ تنها گزینۀ مردم سوریه
سردار جزایری در پاسخ به این سوال که «با توجه به تحولات می‌دانی فعلی در سوریه، افق این بحران را چگونه ارزیابی می‌کنید، آیا بحران سوریه از راه نظامی بدون راه کار سیاسی قابل حل است؟»، گفت: به اعتقاد من، بحران سوریه راه حل سیاسی دارد، اما قدرت‌های سلطه گر به دنبال راه حل سیاسی متوازن و عادلانه نیستند؛ قدرت‌هایی مانند آمریکا، صهیونیست‌ها و ارتجاع منطقه به دنبال باج خواهی و امتیازگیری از دولت و مردم سوریه هستند؛ به نظر بنده تداوم ایستادگی و مقاومت ملت و دولت سوریه، تداوم ایستادگی و مقاومت منطقه است و این تنها راه حل برای پیروزی ما در سوریه به حساب می‌آید و اگر دیگرانی باشند که به این خواسته مشروع مردم سوریه توجه وعنایت داشته باشند، علی القاعده باید در این مسیر و در این راه قرار گیرند و به نظر می‌رسد که این تنها راه است. 
 
معاون رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادامه داد: وجه اصلی سیاست جمهوری اسلامی ایران در سوریه و منطقه مبتنی بر خواست مردم منطقه و سوریه است و به نظر من هر راه حل سیاسی بایستی این مرکزیت تمایلات مردمی در سوریه را بپذیرد و قطعی است که جمهوری اسلامی ایران تلاش می‌کند تا مساله سوریه به لحاظ سیاسی و مسالمت آمیز حل بشود؛ طرف‌های متقابل که آتش افروز این جنگ و خونریزی بودند نیز اگر این راه حل را بپذیرند و بپسندند، به نظر من راه حل سیاسی در دسترس خواهد بود. 
 
تروریسم؛ ابزار نامشروع آمریکا و اسرائیل
وی در پاسخ به سوالی درباره اهداف و نتایج همایش ائتلاف نخبگان علیه تروریسم برای صلح عادلانه در تهران، گفت: در شرایط امروز، چه در عرصه مسائل سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، علمی، فن آوری و چه در مفهوم، با یک تحول مهم در واژه تروریسم مواجه هستیم. 
 
وی افزود: اگر در گذشته تروریسم عمدتا به مسائل فیزیکی محدود می‌شد، امروز دامنه آن گسترده شده است و در عین حال اسناد، مدارک و شواهد نشان می‌دهد که بعضی قدرت‌ها بویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی باب مسائل تروریستی را گشوده و از این ابزار نامشروع و ضد بشری به طور گسترده برای مقاصد و منویات خود استفاده می‌کنند. 
 
سردار جزایری با اشاره به اینکه امروز جهان بویژه در منطقه غرب آسیا شاهد یک جنایت بشری به نام تروریسم است، اظهار داشت: ما در منطقه، با جنگ‌های گسترده نیابتی در حوزه مربوط به تروریسم مواجه هستیم؛ بنابراین جمهوری اسلامی ایران تلاش می‌کند که این صحنه را مدیریت کند و مقابله جدی و بلندمدتی را در این عرصه رقم زده است؛ ما امیدواریم که مردم جهان و افکار عمومی هرچه بیشتر با مسائل گسترده تروریسم بویژه تولید و ایجاد کنندگان تروریسم آشنا شوند تا به تبع آن مقابله با این بلای جهانی هم آسان‌تر شود. 
 
ایران، بزرگ‌ترین قربانی و مهم‌ترین دشمن تروریسم
معاون رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در ادامه تصریح کرد که جمهوری اسلامی ایران یکی از بزرگ‌ترین قربانیان تروریسم فیزیکی و غیرفیزیکی مانند تروریسم اقتصادی، تروریسم در مسائل علمی و فن آوری، تروریسم اجتماعی، سیاسی و فرهنگی است، اما در عین حال می‌توان تاکید کرد که جمهوری اسلامی ایران یکی از کشورهای بزرگ در عرصه مبارزه با تروریسم است و هم اکنون با یاری خدا ما این افتخار را داریم که به طور تمام قد در برابر انواع تروریسم و جنگ‌های نیابتی در کل منطقه مقابله و مبارزه کنیم. 
 
وی هدف از این گونه همایش‌ها (ائتلاف نخبگان علیه تروریسم) را یافتن راه حل مناسب برای مقابله با این بلا، آشنا کردن افکار عمومی با واقعیت‌های این مساله و چگونگی عبور از سدهای امپریالیسم جهانی و رسانه‌های صهیونیستی در خلط مفهوم تروریسم، تقسیم بندی‌های کاذب در زمینه تروریسم با عنوان خوب و بد و نیز یافتن راه حلی برای ایجاد ائتلاف واقعی جهانی علیه تروریسم و تروریست‌ها و بویژه تروریسم دولتی عنوان کرد. 


:: برچسب‌ها: سوریه، ایران، عربستان، مقاومت،هماهنگی ایران و روسیه ,
:: بازدید از این مطلب : 97
تاریخ انتشار : یک شنبه 25 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : rf

جمعه ۲۳ بهمن ۹۴ ساعت ۱۷۲۶ 
سخنان لاورف درباره نشست گروه حمایت از سوریه در مونیخ
کری و لاورف در نشست گروه حمایت از سوریه در مونیخ
العالم - وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد که در نشست اخیر گروه حمایت از سوریه در مونیخ مساله تصمیم عربستان برای اعزام نیروی زمینی به سوریه یا وادار این کشور به انصراف از تصمیم خود بررسی نشد .

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سرگئی لاوروف امروز جمعه در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره امکان انصراف عربستان از تصمیم خود برای اعزام نیروی زمینی به سوریه گفت: این مساله در نشست مونیخ بررسی نشد؛ ولی من نمی توانم بگویم که چه کشورهائی مصمم به اعزام نیروی زمینی به سوریه هستند و چه نیروهائی اعزام خواهند شد و به کجا اعزام خواهند شد.

احمد عسیری سخنگوی ائتلاف عربستانی تجاوز به یمن دیروز پنجشنبه اعلام کرد: تصمیم عربستان برای اعزام نیروی زمینی به سوریه با هدف مبارزه با داعش تصمیمی قطعی است.

لاوروف همچنین از توافق روسیه و آمریکا برای آغاز همکاری نظامی با یکدیگر در سوریه خبر داد و گفت: ما امیدواریم که این توافق باعث تشکیل جبهه ای واحد برای مبارزه با تروریسم شود.

وزیرامورخارجه روسیه از تداوم عملیات ضد تروریستی روسیه در سوریه خبر داد و افزود : روسیه به همکاری نظامی خود با دولت سوریه ادامه می دهد. 

یکی از اعضای هیأت اعزامی روسیه به کنفرانس امنیتی مونیخ پیشتر اعلام کرده بود که لاوروف امروز با عادل الجبیر وزیر امور خارجه عربستان در حاشیه کنفرانس دیدار می کند.

کشورهای عضو گروه حمایت از سوریه در نشست خود در مونیخ طرحی را درباره آغاز آتش بس ، تأمین نیازهای مردم و برگزاری انتخابات تصویب کردند.

قرار است که لاوروف امروز با تمام سلام نخست وزیر لبنان و عبدالله دوم پادشاه اردن نیز دیدار کند.

 



:: برچسب‌ها: سوریه , نشست , مونیخ ,
:: بازدید از این مطلب : 106
تاریخ انتشار : جمعه 23 بهمن 1394 | نظرات ()

صفحه قبل 1 ... 108 109 110 111 112 ... 113 صفحه بعد